Place Order And Earn Something in Return

Conversion Rate: 1.00  = 9 Points

OLEJ Z NASION TRUSKAWEK (ZIMNOTŁOCZONY)

Kupując ten produkt otrzymasz: 324 Punktów

36.00  z VAT

19 w magazynie

  • Opis

    Olej z pestek truskawek zapewnia głębokie i długotrwałe nawilżenie i ujędrnienie, przyspiesza gojenie się niedoskonałości i ranek i jednocześnie dobrze się wchłania, nie pozostawiając na skórze tłustej warstwy. Odpowiednie nawilżenie pomaga skórze tłustej uregulować nadprodukcję sebum. Masaż twarzy i szyi z użyciem oleju z nasion truskawki ma działanie relaksujące ze względu na przyjemny zapach oleju. Olej ten jest idealny dla skóry suchej i dojrzałej. Olej z pestek truskawek działa nawilżająco, chroni i regeneruje skórę oraz pozostawia ją gładką i miłą w dotyku.

    W oleju dominują niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe wielonienasycone, w tym omega-6 (39%), zapobiegające utracie wody z naskórka, działające łagodząco na skórę podrażnioną i zmiękczająco na jej szorstkie partie.  Olej z pestek truskawek zawiera też bardzo wysokie stężenie NNKT omega-3 (237%) o silnym działaniu przeciwzapalnym i bardzo wysokie stężenie naturalnych tokoferoli – czyli witaminy E, znanej jako witamina zdrowia i młodości oraz karotenoidów – witaminy A. W oleju z pestek truskawek występuje podobnie jak w oleju z pestek malin kwas elagowy – bardzo silny antyoksydant chroniący przed degeneracją DNA i zapobiegający nowotworom. Niska zawartość kwasu oleinowego (16% omega-9) i nasyconych kwasów tłuszczowych (6%) czyni olejek przyjazny skórze tłustej.

  • POJEMNOŚĆ

    POJEMNOŚĆ

    30ML

  • INCI

    INCI

    Fragaria Ananassa Seed oil, Tocopherol (0,5% witaminy E)

  • SKŁAD

    SKŁAD

    Olej z nasion truskawek, wit. E

  • Opinie (0)

    Opinie

    Na razie nie ma opinii o produkcie.

    Napisz pierwszą opinię o “OLEJ Z NASION TRUSKAWEK (ZIMNOTŁOCZONY)”

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *